Idiris Farah
Idiris & Astrid Thors
Calendar
January 2018
F S S M T W T
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Mikä oli hänen perimmäinen tarkoituksensa aiheen esille ottamisella? Ainakin vaalitaktiikkana tällainen äänten kalastelu on epäonnistunut. Ehkä hän uskoo, että kaikki maahanmuuttajat elävät toimeentulotuella. Eikö hän luota kuntien sosiaalitoimeen ja niiden sosiaalityön ammattilaisten ammattitaitoon, että he toimivat lain ja säädösten perusteella tasa-arvoisesti kohdellen kaikkia asiakkaita?

 

Hallituksen ja eduskunnan kiristäessä budjetteja, on kuitenkin hyvä muistaa että sormella osoittelu jotakin tiettyä ryhmää kohtaan ei ratkaise asioita. Maahanmuuttajissa on sekä hyvin toimeentulevia että yhteiskunnan etuuksilla eläviä perheitä ja yksilöitä. Heitä ei voi niputtaa yhdeksi ryhmäksi. Uudet hienot lastenvaunut voivat olla omilla palkkatuloilla ostetut tai voi olla, että perhe on säästänyt ja nipistänyt muista menoista ostaessaan uudet vaunut. Ihmiset käyttävät rahansa eri tavoilla.

 

Tällaisilla puheilla voi kuitenkin olla suurempia seurauksia maahanmuuttajien arkielämään kuin Kauma ehkä itse ajattelikaan. Maahanmuuttajaäidit joutuvat saman tien kokemaan arvostelevia katseita kulkiessaan vaunujensa kanssa. Joidenkin vaunuja on jopa kuvattu. Voi olla, että äidit eivät enää uskalla vapaasti kulkea hyvillä mielin ihmisten joukossa, kun saa pelätä että joutuu jälleen ennakkoluulojen kohteeksi. Jokaisen pitäisi kyllä miettiä tarkemmin mitä lausuu ääneen. Erityisesti kansanedustajan, jolla on vastuu antamistaan lausunnoistaan. Sorasod ry haluaisi kuulla Pian Kauman anteeksipyynnön sanomisistaan ja maahanmuuttajien leimaamisesta

Comments are closed.

Waxqabadka Hudaha iyo Dibadda
Waxqabadka Gudaha Dalka Soomaaliya iyo Wadanka Finland iyo Ururka SORASOD RY
Booqashadii Beled-xawo ee 19 12 2014 !!
WARAYSI MADAXA MASHAARIICDA URURKA SORASOD 19 12 2014
Eteenpain Projekti Kokousryhmä 15.5.2014
Safarkii Ischool Waaberi Beled-xaawo 8.2.2014
Wariye Mohamed Bashiir ayaa safar ku tagay degemadda Beled-xaawo isagoo u kuur galaya sida ay u socdaan heerka waxbarasho ee Iskuul Waaberi Beled-xaawo oo uu howl-galiyo ururka SORASOD-RY oo xaruntiisu aytahay Degmada Vaantaa -Finland
Baaqnabadeed kuna wajahan Beled-xawo
Ururka SORASOD-RY ayaa diray baaq nabadeed oo ku wajahan joojinta colaadaha ka soo cusboonaaday Beled-xaawo
Dayactirkii Shcool Waaberi Beled-xawo,2014
Ururka SORASOD-ry oo dayactiray Iskuul Waaberi Beled-xaawo oo dagaaladdii ku burburay isagoo fan ka helay wasaaradda arrimada dibadda ee Finland (Ulkoministeri-2014)
Soo dhaween Fahmo Caabi 15.3.2014
Ururka SORASOD OO casuumaad u fidiyay mawo Fahmo Caabi Guureeye oo ah Haweeneey u istaagtay dhamaystirka dhismaha xarunta dhimirka ee Caabudwaaq. (Abud-wak Mental Hospital )
Ohjausryhmän kokous 7.10.2013
Eteenpain-projekti 7.10.2013
Eteenpain-project Kokousryhman 7.10. 2013
Waaberi School Baled-xawo 2013
Xaflad Loo qabtay Ardayda Waaberi School Baled-xawo ee dhacday 19.9.2013 waxaana Laga siidaayay UNIVERSAL-TV
Seuraava kokous Eteenpain projekti
Seuraavassa kokous Eteenpain project 19 8 2013 Sorasod-ry
Waaberi Iskuul Beledxaawo
Xaflad Waabari Shcool ee Beladxaawo oo ah iskuul uu ka hirgeliyay ururka SORASOD-Finland (Daawo)
FURITAANKA XASIISKA SORASOD-RY
Furitaanka Xafiiska Ururka SORASOD-ry oo ay ka soo qayb galeen madax kala duwan oo ka socota Hay.addO dow-li ah iyo ururo waxay dhacday 30.5.2013 (Daawo)
Waaberi School Project
Waraysi Eng: idir iyo Nairobi
Guddoomiyaha Ururka SORSOD-ry Eng: Idiris Hassan Farah oo waraysi gaar ah siiyay Tv-Somaclichannel xaruntiisa Nairobi (Daawo)
Marxalada Somaliya/Eng Idiris
Idiris Hasan Farah (SORASOD)
Idiris & President Ahtisaari
Idiris& Erkki Tuomioja